Milyen kiegészítőket érdemes beszerezni az ágynemű mellé a gyerekszobába?


Milyen kiegészítőket érdemes beszerezni az ágynemű mellé a gyerekszobába? 

Az ágyneműk, babaágyneműk mellett a gyerekszobába kiegészítőket is érdemes beszerezni, amelyek nemcsak praktikusak, de hozzájárulnak a baba kényelméhez, biztonságához és fejlődéséhez is.


A kiságyhoz érdemes beszerezni egy rácsvédőt, amely megakadályozza a baba fejének, kezének és lábának beütését, beakadását a rácsok közé. Ezenkívül zsebes tárolót is ajánlott vásárolni, amelyben a pelenkázáshoz szükséges eszközök, pelusok, popsitörlők, krémek, és egyéb dolgok könnyen elérhetők lesznek.

Ha szeretnénk még esztétikusabbá tenni a kiságy környékét, akkor a baldachin és a kiságy mellé falvédő is jó választás lehet. Ezek a kiegészítők nem csak szépek és dekoratívak, hanem segítenek a baba nyugodt alvásában is, és a szülőket is boldoggá teszi a színek, a látvány összhangja. A falvédő véd a hideg ellen, kérésre duplán bélelt falvédő készítését is vállaljuk, amely hidegebb légkörű házaknál ideális megoldás. Egyedi kérésekkel, névre szóló hímzéssel, egyéb elképzelésekkel is fordulhattok bátran hozzánk elérhetőségeinken. 😊katt ide:  webáruházunk, email: beatrixmosolyblolt@gmail.com 

Ha az anyuka szoptat, akkor a szoptatós párna elengedhetetlen kiegészítője lesz az ágyneműnek és a kiságyhoz tartozó eszközöknek. A szoptatós párna segítségével a baba stabilan tartható, és az anyuka is kényelmesen tudja etetni a babát. A Beatrix-Mosolybolt webáruházban a kukacpárna néven ismert szoptatós párna nagyon praktikus megoldás, mivel a párna könnyen formálható, így leesésgátlóként is használhatjuk a baba közelében. Ajánlott a kismamáknak már a szülés előtt használni, hiszen alvás közben megtámasztja az egyre növekvő pocakot, s így teszi könnyebbé, az egyre nehezebben bírható éjszakákat, pihenési időt.


A büfiztető kendő és a büfiztető szett is fontos eszközei a baba ápolásának. A 100% pamut pelenkaanyagból készült büfiztető kendő könnyen tisztítható, mosható, vékony típusú pelenkaanyagból készül, ezáltal gyorsan szárad. Személyreszóló felirattal, névhímzéssel tesszük egyedivé szettjeinket.

Az ágynemű mellett érdemes beszerezni még fejlesztő játékokat is, amelyek segítenek a baba koordinációs képességének és érzékszerveinek fejlődésében. A webáruházban többféle játék is kapható, mint például a zsiráf, felhőzsiráf, felhő formájú babajáték, amely kifejezetten a baba kicsi kezére van tervezve, formája könnyedén megmarkolható. Fejleszti koncentrációs képességüket, finommotorikát, élénk színei felkeltik a kicsi figyelmét, ezáltal fejlesztve a figyelemkooncentrációt.

A kiságyhoz, ágyneműhöz tartozó szetteket te magad is összeállíthatod készleten lévő, kiváló minőségű 100% pamutanyagainkból. Beszállítóinktól öko-tex standard minősítéssel rendelkező anyagok érkeznek. Mindig törekszük a magas minőségre, ezért méteráruink között is csak a 100% pamutvászon anyagok találhatók meg.  Ha mégis akadna olyan kiegészítő, amelyet nem látsz a webáruházban, de szeretnél, keress mindet üzenetben, emailben, vagy telefonon, segítünk.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Baba altatási tippek

Édesanya hangja, éneke, mondókái, és a zene az egészséges fejlődéséért